Jeannette  Roordink

Individuele coaching

Individuele coaching

 

Het kan zijn dat je een waardevolle relatie hebt, maar binnen die relatie niet gelukkig bent. Dat hoeft niet alleen te gaan om een relatie met een partner, maar kan ook gaan om een ouder-kind relatie, een andere vorm van familie relatie, het kan gaan om een vriendschap, een collega enz.

Soms is het beter om afstand te nemen, maar meestal is het zeker de moeite waard om te investeren in die relatie. Vaak is het lastig om hierover te praten met diegene, omdat het vaak zo gevoelig ligt. Graag wil ik met je meekijken wat je hier zelf in kan betekenen. Als jij stabiel bent kan je veel meer hebben van die andere persoon. Ook begrijp je dan beter hoe die ander in elkaar steekt.

Als het gaat om een huwelijk zullen we er alles aan doen om dat te helen. Maar het kan zijn dat je partner er nog niet aan toe is om in gesprek te gaan. Dan zouden wij alvast samen kunnen kijken waar de pijnpunten liggen. Waar ga je zelf de fout in en waar ligt jouw pijn. Dan is het goed om daar eerst aan te werken en hopelijk verder in het traject de weg samen te gaan.

Als je denkt, of je weet dat je een hoog sensitief persoon bent, dan zal je je leven niet altijd als makkelijk ervaren. Toch heeft het ook heel veel mooie kanten en die mag je benadrukken. Ik ben heel blij dat ik er jaren geleden achter gekomen ben. Het heeft mij veel gebracht en nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plek.