Individuele coaching


Het kan zijn dat je een waardevolle relatie hebt, maar binnen die relatie niet gelukkig bent. Dat hoeft niet persé een relatie te zijn met een partner. Het kan ook gaan om ouder-kind of een andere vorm van familie. Vriendschap, collega's enz.
Soms is het beter om afstand te nemen, maar vaak is het zeker de moeite waard om te investeren in die relatie. Vaak is het lastig om hierover te praten met diegene, omdat het meestal zo gevoelig ligt. Graag wil ik je helpen om te bekijken wat je zelf al zou kunnen doen, als jij stabiel bent kan je veel meer hebben van die andere persoon. Ook begrijp je dan beter hoe die ander in elkaar zit.

Als het gaat om een huwelijk zullen we er alles aan doen om dat te helen, maar het kan ook zijn dat je partner er niet aan toe is om in gesprek te gaan. Dan zou je ook alvast zelf gesprekken aan kunnen gaan, om erachter te komen waar de pijnpunten liggen. Het is ook fijn om te weten waar jij zelf de fout in gaat, of waar jou pijn ligt. Dan is het goed om daar eerst aan te werken en hopelijk verder in het traject de weg samen te gaan.

Als je denkt, of je weet dat je een hoog sensitief persoon bent, dan zal je je leven lang niet altijd als makkelijk ervaren. Tóch heeft het ook heel veel mooie kanten, en dié moet je benadrukken. Ik ben heel blij dat ik er jaren geleden achter gekomen ben. Het heeft mij veel gebracht, en nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plek.

Ik werk volgens het TotalBalance traject.
Hoe was het verleden, hoe is het heden en hoe kijk ik naar de toekomst?
Na dit traject kan je moeilijke dingen uit het verleden achter je laten, zal je stabiel in het leven staan en ga je vol vertrouwen de toekomst tegemoet.