Referenties

Jeannette is een fijne en professionele coach. Zij heeft een tijdje met mij opgelopen. Doordat ze zelf ook HSP is kon ze me daar goed in begeleiden om dit als kracht te zien en niet als last. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar, iets wat ik heel erg belangrijk vind. Ze heeft me handvatten meegegeven waar ik verder mee kan. En mocht ik weer vastlopen, dan is een belletje of een appje al voldoende. Daarnaast is ze erg attent. Een echte liefhebbende coach dus!

Aida

 

Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet.

Altijd recht uit het hart, en nooit omdat het moet.

Bedankt voor je tijd, geduld, liefde en wijsheid het afgelopen jaar!

Ik vond het fijn dat je naar me luisterde en de tijd voor me nam.

Ik voelde me gezien en serieus genomen. Ik voel me nu ook een stukje meer mezelf op een positieve manier.

Ik heb nog wel meer te leren, maar voor nu is het even goed zo. Ik weet je te vinden in de toekomst als ik er klaar voor ben. Veel liefde en zegen toegewenst!

Lydia

"Wat had ik graag een coach gehad toen wij midden in de kleine kinderen zaten." Dit was de eerste zin die ik op de website van Jeannette las. Het sprak me meteen enorm aan. Ik zat (en zit) midden in de kleine kinderen en ik dacht regelmatig bij mezelf 'als iemand toch eens mee kon kijken en tips kon geven!' Dat kon dus! Naast het luisterende oor biedt Jeannette heldere inzichten en heeft ze snel door waar het misloopt. In de verschillende gesprekken met Jeannette heb ik praktische tips gekregen hoe ik mijn eigen rust kon bewaren en daarmee ook de gezelligheid. Daarbij heb ik geleerd hoe ik beter met mijn eigen HSP kan omgaan, maar ook met die van mijn kinderen! Jeannette is flexibel, dat maakt het plannen van een afspraak gemakkelijk en laagdrempelig. Geen wachtlijsten, geen gedoe. Gewoon fijne, goede hulp in een relaxte setting.
Petra Mouw 19 februari 2020

Jeannette heeft ervaring met hooggevoeligheid en tijdens de workshop deelt ze haar ervaring. Ze heeft mij inzicht en helderheid gegeven over mijn hooggevoeligheid: hoe kan ik beter met dit talent en deze kwetsbaarheid leren omgaan? Het is een mooie avond om samen met andere hooggevoelige mensen te leren hoe je deze karaktertrek kunt leren zien als kracht. Ook is het fijn om samen je ervaringen te delen, vragen te stellen aan elkaar en tips te geven uit je eigen ervaring. Een aanrader!

Rianne van Oostenbrugge | 14-11-2019

Ik vind het heel fijn om met haar te praten. Ze luistert goed en de adviezen die ze geeft en de opmerkingen die ze maakt zijn altijd positief. Het is heel heftig wat ik mee maak, maar door onze gesprekken begrijp ik beter hoe alles in elkaar zit, ben dus 100% tevreden.

Coaching door Jeannette Roordink....

Dat heb ik een paar maanden gedaan.

Ik ben daar erg mee geholpen, want ik heb mijn geloof weer teruggevonden en sterker gemaakt.

Ik heb mijn privéleven onder de loep genomen en dingen geleerd,

zoals hoe ik beter en mooier naar mijzelf kan kijken.

Hoe kan ik beter reageren naar mensen en hoe kan en wil ik reageren op mensen die op een bepaalde manier naar mij kijken of behandelen..

Voor mij een zeer waardevolle ervaring hoe Jeannette mij geholpen heeft in mijn strijd om te leven met God.

En om mijn leven met mijn man meer te zien als een liefdevolle relatie

waar ik van kan en mag genieten!

Ik ben een parel in Gods hand.

Door Jeannette heeft Hij mij geholpen.

Ik ben een dankbare vrouw.

God bracht Jeannette op mijn pad.

Samen mochten we op weg gaan.

Ik heb hele mooie stappen mogen maken en ben blij en 

dankbaar voor de plek waar ik nu sta!

Jeannette is een vrouw die oprecht luistert naar je, een spiegel voorhoudt, maar je vooral ook handvatten geeft waar je mee verder kan. Ik kan je haar zeker aanbevelen, omdat zij naast jou wandelt op weg naar het doel waar jij heen wilt gaan.

Go for it!