Jeannette  Roordink

Referenties

Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right

Bedankt voor wie je bent:
Jouw hartelijkheid, jouw luisterend oor, je liefdevol klaargemaakte kopje koffie!
Wow, wat mag jij zo tot zegen zijn.
Zegenend helpen, wat past het bij je!
Ik wens je van harte Gods zegen!
Bedankt voor de supervisie, wat heb ik veel mogen leren over mezelf, wat mocht ik groeien.
Dank voor je steun rondom alles wat er speelde rond het overlijden van mijn vader.

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend!
Je hebt veel onzekerheden bij mij weggehaald en met tips/adviezen gegeven over hoe ik bepaalde situaties moet aanpakken.
Daar heb ik echt wat aan gehad.

Heel erg bedankt voor je mooie cadeautje! We waarderen wat je voor mij/ons doet.
Ik heb heel veel aan je adviezen en wijze woorden, je ondersteuning en je herkenning, je troostende en opbeurende woorden!
Ik voel me zoveel beter sinds ik naar jou toe ga, echt gelijk al vanaf de eerste keer dat ik bij je ben geweest viel er zo’n enorme last van m’n schouders en voelde ik gelijk een klik. Ik ben heel blij dat God jou op mijn pad heeft gebracht.

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor ’t laatst bij je was. Het gaat goed hier! Echt nog wel onze dingetjes natuurlijk, maar daar zijn we nog mee bezig. Ik ben dankbaar en heel blij dat het over het algemeen zo goed gaat.

Maar ik wilde jou nog zo graag op een bepaalde manier bedanken voor het ruime jaar dat ik met regelmaat bij je geweest ben. Vooral in het eerste deel van dat jaar wist ik niet hoe de toekomst eruit zou gaan zien (voor zover we dat kunnen weten natuurlijk) en waar mijn plek uberhaupt was. Ontzettend fijn dat jij met me opgelopen bent! Al vanaf het allereerste moment voelde dat heel goed; eigenlijk al toen ik je website zag/las, maar zeker toen je me de volgende dag ook meteen belde…. Ik weet nog precies waar ik was en ik was daar zo dankbaar voor! Een verhoring van mijn gebed.

Morgen hopen we op vakantie te gaan en voor we het weten zijn we zomaar weer een paar maanden verder… Ik wilde je het graag laten weten, dus daarom nu maar “gewoon” via een kaartje.

BEDANKT VOOR ALLES!

Nogmaals bedankt voor alles,
de goede gesprekken en de vriendschap hebben mij echt geholpen weer op de rit te komen.
Heel erg bedankt voor alles.

Ik zie mijn HSP nu als een talent. Door de training weet ik nu veel beter waar mijn kracht ligt en waarom HSP zijn ook waardevol is.

Dit alles heeft er toe geleid dat ik nu heerlijk vrijwilligerswerk doe als gastvrouw op de verschillende verpleegafdelingen. Met veel geduld, liefde en empathie heb ik daar een luisterend oor voor de patiënten. Zij uitten aan mij dat ze dat erg prettig vinden en bedanken mij hartelijk voor mijn bezoek. En aan het einde van mijn dienst ga ik met een tevreden, voldaan gevoel naar huis. Daar vertel ik even mijn verhaal zonder namen uiteraard en heb ik veel energie gekregen om mijn gewone werk te doen in de rest van de week.

Ik ben er heel dankbaar voor dat God mij op deze plek bedacht heeft.

En ik wil jou bedanken voor je fijne lezing wat toch wel een eye-opener voor mij was.

 

Jeannette is een fijne en professionele coach. Zij heeft een tijdje met mij opgelopen. Doordat ze zelf ook HSP is kon ze me daar goed in begeleiden om dit als kracht te zien en niet als last. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar, iets wat ik heel erg belangrijk vind. Ze heeft me handvatten meegegeven waar ik verder mee kan. En mocht ik weer vastlopen, dan is een belletje of een appje al voldoende. Daarnaast is ze erg attent. Een echte liefhebbende coach dus!

Aida

 

 

Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet.
Altijd recht uit het hart, en nooit omdat het moet.
Bedankt voor je tijd, geduld, liefde en wijsheid het afgelopen jaar!
Ik vond het fijn dat je naar me luisterde en de tijd voor me nam.
Ik voelde me gezien en serieus genomen. Ik voel me nu ook een stukje meer mezelf op een positieve manier.
Ik heb nog wel meer te leren, maar voor nu is het even goed zo. Ik weet je te vinden in de toekomst als ik er klaar voor ben. Veel liefde en zegen toegewenst!

Lydia

 

"Wat had ik graag een coach gehad toen wij midden in de kleine kinderen zaten." Dit was de eerste zin die ik op de website van Jeannette las. Het sprak me meteen enorm aan. Ik zat (en zit) midden in de kleine kinderen en ik dacht regelmatig bij mezelf 'als iemand toch eens mee kon kijken en tips kon geven!' Dat kon dus! Naast het luisterende oor biedt Jeannette heldere inzichten en heeft ze snel door waar het misloopt. In de verschillende gesprekken met Jeannette heb ik praktische tips gekregen hoe ik mijn eigen rust kon bewaren en daarmee ook de gezelligheid. Daarbij heb ik geleerd hoe ik beter met mijn eigen HSP kan omgaan, maar ook met die van mijn kinderen!
Jeannette is flexibel, dat maakt het plannen van een afspraak gemakkelijk en laagdrempelig. Geen wachtlijsten, geen gedoe. Gewoon fijne, goede hulp in een relaxte setting

 

Petra Mouw 19 februari 2020

Jeannette heeft ervaring met hooggevoeligheid en tijdens de workshop deelt ze haar ervaring. Ze heeft mij inzicht en helderheid gegeven over mijn hooggevoeligheid: hoe kan ik beter met dit talent en deze kwetsbaarheid leren omgaan? Het is een mooie avond om samen met andere hooggevoelige mensen te leren hoe je deze karaktertrek kunt leren zien als kracht. Ook is het fijn om samen je ervaringen te delen, vragen te stellen aan elkaar en tips te geven uit je eigen ervaring. Een aanrader!

Rianne van Oostenbrugge | 14-11-2019

Ik vind het heel fijn om met haar te praten. Ze luistert goed en de adviezen die ze geeft en de opmerkingen die ze maakt zijn altijd positief. Het is heel heftig wat ik mee maak, maar door onze gesprekken begrijp ik beter hoe alles in elkaar zit, ben dus 100% tevreden.

 

Coaching door Jeannette Roordink....

Dat heb ik een paar maanden gedaan
.
Ik ben daar erg mee geholpen, want ik heb mijn geloof weer teruggevonden en sterker gemaakt.
Ik heb mijn privéleven onder de loep genomen endingen geleerd,
zoals hoe ik beter en mooier naar mijzelf kan kijken.
Hoe kan ik beter reageren naar mensen en hoe kan en wil ik reageren op mensen die op een bepaalde manier naar mij kijken of behandelen.
Voor mij een zeer waardevolle ervaring hoe Jeannette mij geholpen heeft in mijn strijd om te leven met God.
En om mijn leven met mijn man meer te zien als een liefdevolle relatie
waar ik van kan en mag genieten!
Ik ben een parel in Gods hand.
Door Jeannette heeft Hij mij geholpen.
Ik ben een dankbare vrouw.

 

God bracht Jeannette op mijn pad.
Samen mochten we op weg gaan.
Ik heb hele mooie stappen mogen maken en ben blij en
dankbaar voor de plek waar ik nu sta!
Jeannette is een vrouw die oprecht luistert naar je, een spiegel voorhoudt, maar je vooral ook handvatten geeft waar je mee verder kan. Ik kan je haar zeker aanbevelen, omdat zij naast jou wandelt op weg naar het doel waar jij heen wilt gaan.
Go for it!

 

 

Ik ben bij Jeannette geweest omdat ik zelf een opleiding tot coach volgde en drie keer naar een coach moest. Jeannette had een goed luisterend oor, straalde veiligheid en professionaliteit uit. Voor mij was het een fijne plek waar ik goed verder geholpen ben om mijn opleiding voort te zetten.

 

 

 

Jeannette heeft me geholpen met haar luisterend oor en verhelderende inzichten. Op Bijbelse basis heeft ze me praktische tips gegeven, waar ik meteen mee aan de slag kon.

 

 

 

Jeanette heeft met mij samen een aantal maanden opgelopen, na een flinke burn-out. Ze is een warme en ervaren coach. Bij wie ik me meteen thuis voelde. Door samen te kijken en zoeken naar de punten waaraan ik kon werken en zo mijn "zijn" tegen het licht en Gods licht te mogen houden ben ik weer gaan ontdekken wie echt ben en kan ik nu ook weer genieten van veel dingen die een last waren geworden.

 

 

Vorig jaar heb ik een workshop bij jou gedaan. Ik heb er nog steeds heel veel aan!