Jeannette  Roordink

Over mij

Over mij

 

Jeannette Roordink Coaching 

Mijn naam is Jeannette Roordink. Ik ben 50 jaar oud en 30 jaar getrouwd met Henri. Samen zijn wij heel blij met onze 3 kinderen en aanstaande schoonzoon. Ons jongste en 4e kindje is tijdens de zwangerschap overleden, maar dragen we allemaal in ons hart. 
Naast ons gezin is het mijn grote verlangen iets voor mijn naasten te kunnen betekenen. Van daaruit heb ik een opleiding gedaan en 5 jaar geleden heb ik mijn praktijk opgestart.  

Ik wil je helpen om je bewust te zijn van hoe je leeft, waar heb je invloed op en waarop niet? En hoe kan je daar dan mee om gaan?
Zelf ben ik “ervaringsdeskundige” op veel gebieden. En natuurlijk was dat moeilijk, maar ik wil heel graag doorgeven dat, al heb je veel meegemaakt in dit leven, je toch echt gelukkig kan zijn. Vrede in je hart kan hebben.  

Ik ben gestart als relatie-coach en gespecialiseerd in HSP (High Sensitieve Person). Inmiddels heb ik mensen mogen helpen van 11 tot 74 jaar en dan alle leeftijden hier tussenin. Ik zal me altijd kwetsbaar opstellen en nooit zeggen dat ik iedereen kan helpen, je doorsturen naar een ander als dat nodig is. (Inmiddels heb ik ook een groot netwerk opgebouwd).  

Ik werk vanuit een christelijke visie. God, Jezus en de Heilge Geest zijn de basis van mijn bestaan. Samen met Hen kan alles geheeld worden wat gebroken is.  

 

En wat rest is 

geloof, hoop en liefde.  

Maar de belangrijkste van deze drie 

is de liefde! 

1 Korinthiers 13